„IMPORTANT- ALEGERI PRESEDINTE”

Stimați colegi ,

În conformitate cu Hotărârea Consiliului Filialei  Sălaj nr. 23/87 din 09.02.2023, procesul de votare pentru funcția de Președinte al Consiliulului Filialei Sălaj, pentru mandatul 2024-2028, se va desfășura la sediul filialei CECCAR Sălaj din Str. Maxim Gorki, nr. 31A , loc Zalău, jud. Sălaj, în perioada 14-15 martie 2023, între orele 10:00-19:00.

 Alegerea președintelui filialei se va face pe baza votului membrilor activi ai filialei înscriși în Tabloul Corpului și care și-au îndeplinit toate obligațiile profesionale față de Corp, și-au achitat integral cotizațiile profesionale la termenul scadent și au depus raportul de activitate pentru anii precedenți până la data de 28 februarie a anului curent.

În cazul în care la sfârșitul procesului de votare, respectiv după ultima zi de vot stabilită conform graficului inițial de organizare a alegerii președintelui consiliului filialei, se constată că nu s-a îndeplinit cvorumul de participanți de 30%, se va prelungi perioada de votare, dar nu mai mult de 4 zile.

Leave your comment