Pregătește-te pentru Examenul de acces! Noul Ghid de acces este acum disponibil la filialele CECCAR

Tu îți dorești o carieră de succes, noi îți oferim șansa! Choose SMART! Fii Next-Generation Accountant!

Vrei să urmezi o carieră în domeniul financiar-contabil? Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), organism profesional înființat în urmă cu peste o sută de ani, îți oferă șansa obținerii calificărilor de expert contabil și de contabil autorizat.

Care este primul pas pentru a obține una dintre calificări? Susținerea și promovarea examenului de acces.

Dacă te întrebi când are loc examenul de acces, îți spunem că acesta se va desfășura în zilele de 30 septembrie și 2 octombrie 2022.

CECCAR vă pune la dispoziție Ghidul pentru pregătirea candidaților la examenul de acces la stagiul pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat, ediția a XI-a, revizuită, singurul ghid avizat de organismul profesional pentru pregătirea în vederea susținerii examenului.

Lucrarea conține informațiile necesare în vederea asimilării cunoștințelor cerute pentru accesul la profesie, structurate în studii de caz și întrebări acoperind cele șapte discipline de examen (contabilitate, fiscalitate, drept, audit, evaluarea economică și financiară a întreprinderilor, doctrina și deontologia profesiei contabile, expertiză contabilă), fiind prezentate, totodată, baza legală și modalitățile de rezolvare. Vă puteți familiariza cu modele de subiecte de examen și, în același timp, vă reîmprospătați cunoștințele esențiale pentru a promova examenul de acces la stagiu.

Noua ediție a Ghidului, revizuită, a fost actualizată cu modificările legislative relevante în domeniile de studiu și adaptată cerințelor de lectură ale unui cititor modern, fiind ușor de înțeles.

Ghidul este disponibil spre vânzare la filialele CECCAR din întreaga țară, la prețul de 85 de lei.

Leave your comment